Knockout-kampe i FIFA 2022

ottendedelsfinalen blev spillet fra 3. til 7. december.Gruppe A-vinderne Holland scorede mål gennem Memphis Depay, Daley Blind og Denzel Dumfries, da de besejrede USA 3-1, hvor Haji Wright scorede for USA.Messi scorede sit tredje i turneringen sammen med Julián Álvarez for at give Argentina en føring på to mål over Australien, og på trods af et selvmål fra Enzo Fernández fra et Craig Goodwin-skud vandt Argentina 2-1.Olivier Girouds mål og Mbappés spænding gjorde det muligt for Frankrig at have en 3-1 sejr over Polen, hvor Robert Lewandowski scorede det enlige mål for Polen fra straffespark.England slog Senegal 3-0, med mål fra Jordan Henderson, Harry Kane og Bukayo Saka.Daizen Maeda scorede for Japan mod Kroatien i første halvleg før en udligning fra Ivan Perišić i anden.Ingen af ​​holdene kunne finde vinderen, hvor Kroatien besejrede Japan 3–1 i straffesparkskonkurrence.Vinícius Júnior, Neymar, Richarlison og Lucas Paquetá scorede alle for Brasilien, men en volley fra sydkoreanske Paik Seung-ho reducerede til 4-1.Kampen mellem Marokko og Spanien endte uafgjort efter 90 minutter, hvilket sendte kampen til forlænget spilletid.Ingen af ​​holdene kunne score et mål i forlænget spilletid;Marokko vandt kampen 3-0 på straffespark.Et hattrick af Gonçalo Ramos førte til, at Portugal besejrede Schweiz 6-1 med mål fra Portugals Pepe, Raphaël Guerreiro og Rafael Leão og fra schweiziske Manuel Akanji.

Kvartfinalerne blev spillet den 9. og 10. december.Kroatien og Brasilien endte 0–0 efter 90 minutter og gik til forlænget spilletid.Neymar scorede for Brasilien i det 15. minut af forlænget spilletid.Kroatien fik dog udlignet gennem Bruno Petković i anden periode af forlænget spilletid.Med kampen uafgjort afgjorde en straffesparkskonkurrence kampen, hvor Kroatien vandt straffesparkskonkurrencen 4-2.Nahuel Molina og Messi scorede for Argentina, inden Wout Weghorst udlignede med to mål kort før kampslut.Kampen gik til forlænget spilletid og derefter straffespark, hvor Argentina ville fortsætte med at vinde 4–3.Marokko besejrede Portugal 1-0, hvor Youssef En-Nesyri scorede i slutningen af ​​første halvleg.Marokko blev den første afrikanske og den første arabiske nation til at gå så langt som semifinalerne i konkurrencen.På trods af at Harry Kane scorede et straffespark for England, var det ikke nok til at slå Frankrig, der vandt 2-1 i kraft af mål fra Aurélien Tchouaméni og Olivier Giroud, hvilket sendte dem til deres anden VM-semifinale i træk.

Kom og design din egen paraply for at støtte holdet!

Indlægstid: 13. december 2022