Flaske paraply

Flaskeparaplyen er en ny type bærbar paraply, udseendet som en reduceret version af plastik rødvinsflasken, flaskemunden er paraplyhåndtaget, paraplykroppen lukket i flasken, drej flaskehalsen, åben er en paraply.Når det regner, kan rillerne i flaskens mund forhindre, at regnen bliver våd på jorden eller tøjet.Når den ikke er i brug, kan snoren, der er gemt i flaskeproppen, hænge den op, hvilket smart design.Flaskeparaply er elegant, moderigtigt, let og kreativ, og er et hot nyt produkt på markedet.

d5yrtdf

Karakteristika for flaskeparaply

1. Dette er et meget unikt design af paraplyen, når den ikke er i brug derhjemme, kan den være et kunststykke.

2. Uanset om det er solskinsdage eller regnfulde dage, kan du medbringe din flaskeparaply, den er ikke kun smuk, men også usrful.

3. Spin halsen på flasken, støttet op er en paraply, når den ikke er i brug, paraplyen foldet op i flasken, kan undgå regn våd jord eller tøj, skjult i flaskepropsnoren, praktisk at hænge den op, hvilket intelligent design.

4. Flaskeparaplyens elegante og kreative detaljer kan give dig et godt humør.Med sådan en smuk paraply vil din rejse og date blive sjovere.

5. Dette er ikke bare en smuk flaske, åbne den øverste ende af flasken trukket ud er en smuk paraply;denne smarte flaske, paraply samling indeni, ikke kun kan placeres lodret, åbne hætten og trække snoren kan også hænges op, blive en vidunderlig ornamenter;våd paraply i det vil ikke lække.

6. Det kan også designes til en række produkter til denne idé, herunder en række forskellige temaer og farver.


Indlægstid: 16. december 2022